Information om din opbevaring hos os

Hallerne

Hos os bliver din båd opbevaret i en af 3 dejlig tørre, lyse haller i Struer.
Hallerne ligger på Havnevej, se billeder her

Størrelser

Vi tager gerne både fra små speedbåde, og både op til 50 fod og 20 tons. Rækker dette ikke kan vi finde en specialløsning til din båd.
Intet er for småt eller for stort.

Arbejdet

Det er Sejlerbixen der udfører arbejdet på bådene, og Struer Havn der servicerer med kraner, stativer og transport.
Alt i trygge hænder :)

Opbevaring

Vi tilbyder dig og din båd sikre omstændigheder at blive opbevaret i.

Vi har 3 dejlig tørre haller, hvor gulvet er af beton, og der er tjek på sikkerheden. Vi har røg og indbrudsalarmer, samt alarm i tilfælde af strømsvigt. Overvågning har vi også, så der bliver holdt godt øje med din båd, men den bliver opbevaret til næste sæson.

Udendørs

Vi har 3000m2 asfalteret indhegnet plads, hvor vi tilbyder opbevaring af både. Der er tale om udendørsopbevaring af både i alle størrelser. Der er selvfølgelig mulighed for at få sin mast ind i aflåst mastehus. Vi har flere mastevogne for sikker og nemt transport af masten. Vi anbefaler at du har en stativløsning med Struer havn, det giver en god, sikker og nem håndtering af din båd.

Indendørs

Der er lige inversteret i en 3. hal, så vi nu råder over ca. 4500m2 lyse tørre haller til indendørsopbevaring. Hallerne ligger alle på Havnevej i Struer, lige ved havnen. Hallerne er udstyret med adgangskontrol og diverse alarmer som nævnt ovenfor, så din båd står sikkert og godt. Du får selvfølgelig fri adgang med din personlig nøgle/alarmbrik, så du altid kan komme til din båd. Der er mulighed for at bruge strøm fra egen måler, til det du vil lave ved båden, eller have varme/affugter i gang.

Bådopbevaring

Vi tilbyder opbevaring både ude og inde af alle både op til 50 fod.

Vi kan have din mast til opbevaring på egen hylde, og du får din egen nøgle/alarmbrik og elmåler, så du kan have strøm på din båd hele vinteren.